Share Button

regler

Under denna vecka kommer vi att presentera lite information om vad som sker bakom kulisserna. Våra förare, gamla, nuvarande samt en del nya har fått denna info redan men för er nyfikna så kommer här första nyheten, vi jobbar hårt för att en helt ny klass!

Reglementet, vad sker?
I dagsläget har vi 4 st klasser där vi anser att reglementet har fungerat väl och vi tycker inte att några större förändringar behöver göras. Däremot jobbar vi febrilt med att få till en klass till, detta för att öppna upp möjligheten för fler bilar att kunna deltaga. Den nya klassen kommer att tävla i Riksmästerskapet och vara klassen ovanför Club Challenge, och har i dagsläget arbetsnamnet Club GT. Förhoppningsvis är denna klass snart godkänd och då kommer det reglementet att presenteras ASAP!