Besiktningen är påbörjad och många av morgondagens tävlande är redan på plats. 20140905_180337På bilden ser ni en precis påbörjade besiktning. Alla bilar genomgår en säkerhetsbesiktning innan de får tävla.

Då detta är Nordic Time Attacks sista deltävling för året är det alltså nu det avgörs. Än är inget avgjort och allt kan hända. Den totala poängen sammanräknas genom de 3 bästa resultaten sedan tidigare plus finalen. Detta gör att även de som missat en tävling i början eller som inte presterat som de skulle i någon tävling på grund av tekniska fel eller liknande har chansen ändå.

Club-klassen toppas just nu av Victor Örtegren, Pär Kraemer och Frank Bang. En jämn fight  där allt kan hända.

I CLUB Challenge så är fältet lite mer utdraget men kampen om 1:a platsen är säkrad. Rasmus Åberg, Mattias Claus, Daniel Söderlund och Helene Nordbäck är några av dem som tampas om 1:a platsen.

PRO-AM bjuder på minst lika mycket spänning men Stefan Pålsson leder just nu med lite marginal över Nore Eriksson, Filip Svensson och Joakim Dyrstedt. Mellan placering 2 och 4 skiljer det dock bara 2 poäng så det är långt ifrån avgjort.

I högsta klassen PRO leder för närvarande Jonas Larsson följt av Charlie Strömnes, Mattias Kandevik och Mikael Letterström.

Vem som vinner i respektive klass får vi se imorgon!