Share Button

Gühring är speciallister på sitt område. Vilket är då detta område? Läs nedan så förstår ni mer.

Verktyg för borrning, gängning, fräsning, brotschning och försänkning. Verktygssystem för den kompletta bearbetningen av komplexa komponenter. Verktygsmaterial
för ett brett utbud av applikationer. Beläggning för bearbetning i speciella material. Omskärpning och ombeläggning av tillverkaren med original geometri och beläggning. ”Tool management” för administration av verktygskrav.

Som ni ser så har Gühring allt inom roterande skärande verktyg till din mekaniska verkstad. Har ni några frågor? Ring dem direkt på telefon 0510-212 50 eller ta kontakt med en regionssäljare på plats på någon av våra deltävlingar!

För Gühring Sweden AB är kvalitet ett ledord och deras kunder skall alltid känna sig prioriterade och få tillgång till den bästa möjliga servicen. Gühring erbjuder kompletta program direkt från huvudlagret i Berlin samt omslipning, beläggning och tillverkning av specialverktyg från deras servicecenter i Lidköping. Då de är ett helägt dotterbolag till Gühring oHG kan de garantera den allra högsta kvaliteten samt erbjuda en heltäckande teknisk support.

Gühring Sweden AB erbjuder också sina kunder en pick-up service där de hämtar och lämnar verktyg för omslipning och beläggning.

Vem erbjuder mer?

http://www.guhring.se/