Välkommen till anmälan till Nordic Time Attack RM/SM 2020

-Sveriges enda SM/RM mästerskap i Time Attack! 

För att vara med och tävla i mästerskapet krävs en Nationell SBF Time Attack licens, en bil som platsar in i någon av våra 5 klasser samt ett glatt humör, vi är måna om vår goda och glada stämning och välkomnar hjärtligt nya och gamla förare till mästerskapet 2020! 
Vagnbok krävs i samtliga våra klasser och i de lägre klasserna löser vi det på plats med en förenklad vagnbok. 
 
CLUB-AM:
Vår nya instegsklass!
En ren inkörsport i Time Attack och racing. Är du ny inom bankörning och Time Attack och tycker att Time Attack verkar häftigt? Då har vi klassen här för dig!
Här får du köra i max 2 säsonger, till ett subventionerat pris på 8000kr, något kortare körpass samt att det är ej en mästerskapsklass och ingår alltså inte i RM eller SM. Bilen ska vara gatlegal, besiktad och däck är bilens originaldimension, men max 255 breda och 180 TW. Licenskrav är under utveckling, men en enklare (och billigare) form av SBF Licens är under dikussion, Time Attack debut.
Förare som tidigare har kört i CLUB får självklart fortfarande köra här om platser finns, men vi prioriterar nya förare i första hand. Ett fullständigt regelverk kring denna klass är under process inom SBF och kommer att presenteras inom kort.
Förenklad vagnbok krävs. 
15 platser finns.
 
CLUB Challenge:
Vår lägre RM-klass som vi har öppnat upp lite mer. Här kör du på max 265 breda däck. Bilen ska vara gatlegal och besiktad. Nationell SBF TA licens krävs. Regelverket finns redan via SBF. Förenklad vagnbok krävs.
15 platser finns.
 
CLUB GT: 
Vår andra RM-klass med ett befintligt regelverk via SBF. Bilen ska vara gatlegal och besiktad. Nationell SBF TA licens krävs. Förenklad vagnbok krävs.
15 platser finns.
 
PRO-AM: 
Vår första tävlingsklass med SM status. Tävlingsbil med R-däck. Ett befintligt reglemente finns via SBF. Nationell SBF TA licens krävs. SBF VAGNBOK eller förenklad vagnbok krävs.
15 platser finns.
 
PRO:
Vår andra SM-klass för tävlingsbilar på slicks! Även rörramsbyggen. 
Ett befintligt reglemente finns via SBF. Nationell SBF TA licens krävs. SBF VAGNBOK krävs.
15 platser finns.
 
 
De andra klasserna kan ni anmäla er till direkt följ bara instruktioner nedan och betala via kort eller banköverföring. Det finns även möjlighet att betala via swish, faktura och delbetalning, kontakta oss för info om detta: info@nordictimeattack.se
 
Vill ni hellre betala via faktura till företag så skicka ett mail till info@nordictimeattack.se så hjälper vi dig! 
 
Trackday paket:
4 trackdaydagar NTA förare ordpris 4000kr nu 3000kr
4 trackdaydagar förare ordpris 6000kr nu 5000kr
 
Ni anmäler er enkelt nedan genom att välja antalet biljetter nedan och klicka på ”Boka”.
Anmälningsavgift NTA CLUB-AM
8000 kr
Anmälningsavgift NTA 2020
14000 kr
Trackdaypaket NTA-förare
3000 kr
Trackdaypaket EJ NTA-förare
5000 kr