Share Button

Våra BIG Sponsorer 2018:


svbygg

Svensk Byggradio AB är ett företag som riktar sig mot byggbranschen.

De två ägarna Carl Cardell och Stefan Broström har tillsammans många års erfarenhet av både bygg- och kommunikationsbranschen.
Carl Cardell har arbetat på Skanska Maskin AB med uthyrning av kommunikationsutrustning och mätinstrument mellan åren 2000-2010.
Stefan Broström har arbetat med radiokommunikation sedan 1986 och de två tillsammans besitter både lång erfarenhet och hög kompetens.

Hösten 2010 bildade vi tillsammans Svensk Byggradio AB för att kunna och ge bästa tänkbara service och lösningar till byggbranschen.
Med våra systerbolag Svensk Jaktradio AB och SVB Försäljning har vi samlat en mycket bred kompetens, vi har också egen verkstad och service avdelning som arbetar ner på komponentnivå.

Svensk byggradio AB jobbar mot enkel kommunikation på byggarbetsplatser. Vi erbjuder fullständig service från första tanke och framåt. Vi sköter tillståndssökande, programmering av frekvenser, service och underhåll, allt för att ni som kund skall kunna koncentrera er på ert arbete. Låt oss göra er kommunikation enkel!

Kontakt: info@svenskbyggradio.se


 jrm ny
Sveriges i särklass största tuner, serviceverkstad och leverantör av eftermarknadsdelar när det kommer till japanska bilar.
Vi är specialiserade på Mitsubishi, Subaru och Nissan R35 GT-R men jobbar med de flesta förekommande prestandabilar.
Dessutom kan vi till skillnad från många andra i branschen erbjuda installation/montering av de produkter vi säljer.
Självklart har vi även en fysisk butik dit man kan komma för att klämma och känna på våra produkter och handla direkt över disk.

 endless-logo-blue

 Endless Brake Technology Europe är ett Västeråsbaserat företag som tillhandahåller bromsprodukter för motorsport och avancerade landsvägsbilar.

1999 startades Endless Brake Technology Europe för att hantera den europeiska marknaden och är idag marknadsledande inom avanceradbromsteknik för motorsport.
1986 bildade Isao Hanazato företaget Endless Advance och 1987 gjorde företagets bromsar debut i den japanska F3000 loppet vid Suzuka. Bromsarna vart omedelbart en stor succé. Inom kort hade företaget 70% av den japanska marknaden. Man var med och vann F3000 mästerskapet och Grupp C Ban racing. Sedan 1996 har Endless varit med på den Europeiska marknaden och levererat bromsar till stora delar av BTCC stallen. Man inledde under 1998 ett samarbete med Volvo och 2000 med Fords btcc stall. World Rally Championship, WRC har varit en stor del av Endless marknad i Europa och man tillhandahåller både utrustning och teknisk utveckling både till Fabriksstall och privata stall inom WRC, WRC2 och WRC3.
Sedan 2003 har Endless varit en del av Formel 1 cirkusen där man levererat bromsvätska till bl.a. BAR Honda och Honda stallet. När Honda omvandlades till Brawn GP fick Endless vara kvar som leverantör och var med och vann F1 mästerskapet 2009.
Endless är fortfarande kvar inom Formel 1 där man idag levererar bromsvätska till Mercedes AMG Petronas Formula One Team som också vann mästerskapet 2014 och 2015.

Endless Brake Technology Europe är baserat i Västerås som sagt och drivs av Lucas Nylund och hans son Gustav Nylund.

Kontakt: gustav@endless-brake.info

 motul-logo (1)

MOTUL har, om inte allt, så det mesta inom smörjmedel till fordon!

Med mer än hundrafemtio år av oavbruten verksamhet som har gjort att Motul ständigt moderniserat sig och tagit sig till spetsen för tekniken. Denna ständiga strävan och vilja att gå framåt har lett företaget till en avundsvärd position i branschen. Företagets globala anseende är enhälligt erkänd för kvaliteten på sina produkter, kapacitet att förnya och sitt engagemang i en värld av konkurrens.

Under hela denna historia, har Motuls personalstyrka drivits av en krävande etik, passion och respekt. De män och kvinnor som har byggt och fortsätter att bygga varumärket har alltid funnit styrka i sig att hålla bolaget på ett mycket hög krävande teknisk och mänsklig nivå.

Kontakt: erik.andersin@boove.se

Våra Medium Sponsorer 2018:


Våra Mini Sponsorer 2018:


Utskrift

BROTEC ÄR ETT FAMILJEFÖRETAG I ANDRA GENERATIONEN. VI HAR JOBBAT MED BILVÅRD I MER ÄN 20 ÅR OCH ALLTID BRUNNIT FÖR KVALITET OCH SERVICE.

Kjell Nordbäck startade Brotec 1989 med underhåll av taxibilar. Målet var att serva de egna bilarna oavsett felet. I och med taxi-avregleringen utvecklade vi verksamheten till service av alla bilar och bilmärken.

Idén med att vara en hjälpande hand för allt som rör bilen har funnit med ända sedan början. Det har gjort att vi på Brotec alltid är redo att möta våra kunders behov, även när det gäller att lösa problem utöver det vanliga. Idag kan vi till exempel göra i ordning din båt till sjösättningen medan du har bilen på service eller sköta om dina entreprenadmaskiner utöver vår kärnverksamhet som är just rekonditionering, vi är ett auktoriserat DITEC Lackkonserverings center.

2007 avvecklade vi vår filial i Enköping och satsade allt på vår i Bro. Idag drivs företaget av syskonen Johan och Helene Nordbäck som under 2011 gett företaget ett rejält ansiktslyft. Kjell är fortfarande aktiv i företaget och ansvarar för Brotecs hydraulikavdelning. På Ullevivägen i Bro erbjuder vi nu alla våra tjänster under ett tak.

Kontakt: info@brotec.nu


Om ossVi marknadsför bildäck och fälgar från de flesta stora återförsäljare till bästa tänkbara pris med rätt funktion. Däck och fälgar levereras till hela Sverige. Vi utför fullständig däckservice, montering, balansering samt att vi vägleder er till ett bra köp.
Vi säljer välkända märken av bildäck som t.ex Michelin, Pirelli, Nokian, Toyo, Yokohama, Cooper, Good Year samt Achilles däck. I menyn till vänster kan du välja bland alla våra bildäck.
Vi säljer även fälgar. Vi har fälgar från de flesta stora återförsäljare. I menyn till vänster kan du välja bland alla våra fälgar.
Kontakt: info@ralphsdack.se

Övriga samarbetspartners 

bilsport2  Girls-on-track-Logo-2013