Share Button

,,,,,,,,

Då kan vi med stor glädje meddela att vi har en full mästerskapsserie 2017!

Vilken otrolig respons från alla er förare, gamla som nya. Vi har nu en otroligt konkurrenskraftig mästerskapsserie på 75 team som kommer att bli den största och kanske(?) snabbaste i NTA’s historia!

Men som ni alla vet så är förberedelser inför säsongen svår att sia om och det är inte alltid som förare hinner bli klara med sina bilar, oförutsedda utgifter kan tillkomma, ändrade familjeförhållanden, kanske tillökning i familj eller liknande. Detta gör att vi närmaste veckan kommer att gå igenom startlistan och kontakta de fåtal förare som hittills bett om att få stå med preliminärt och fyller i så fall upp med nya intresserade.

Det betyder med andra ord att vi inte stänger anmälan ännu, så du har fortfarande chansen att köra i Sveriges enda RM och SM mästerskap i Time Attack! Men det är först till kvarn som gäller, så tveka inte, anmäl ditt intresse redan idag!

Vi nämner även fortsatt att vi i dagsläget inte tar emot anmälan för enstaka tävlingstillfälle. Vi satsar i första hand på våra 75 anmälda serieförare, om det av någon anledning öppnas upp en plats för enstaka tävling så kommer vi att gå ut med den infon någon/några veckor innan utsatt tävlingsdatum.

Frågor och anmälan: info@nordictimeattack.se