Share Button

gott

Då står vi här, med de sista timmarna kvar av 2016.
Vi ser tillbaka på ett lärorikt år som har gett oss i organisationen så mycket! Vi ser på alla härliga minnen, hur vi tillsammans i vår stora Nordic Time Attack familj har vuxit oss större under året och att vi till 2017 har väldigt många nya medlemmar att välkomna!

Det är med en stor glädje och en enorm tacksamhet som vi vill tacka för 2016. Det har varit en prövning för oss alla som har gett oss lärdomar och en styrka att växa och leverera ännu mer.

Vi vill tacka för att ni förare som körde med oss i år valde att tro på den nya organisationen bakom NTA. Att ni valde att se möjligheterna och att ni nu ser resultatet av årets serie som ett kvitto på allt bra som vi tillsammans har skapat!

Tack till alla banägare, banpersonal, räddningspersonal, funktionärer, tidtagning, komradioleverantör, sponsorer och samarbetspartners. Tack till Svenska Bilsportförbundet. Tack för att alla ni har stöttat NTA 2016 och tack för att ni ser möjligheterna och har viljan att hjälpa till.

Vi i organisationen bakom NTA har alltid trott på vår mästerskapsserie, vi vill leverera event där du som förare kan känna dig trygg i vetskapen att vi eftersträvar våra tre ledord till 100 %
Säkerhet, kvalitet och körtid har alltid varit våra ledord som vi självklart tar med oss in i 2017.

Med det sagt vill vi tacka alla våra följare, vi växer och växer för varje dag. Rom byggdes inte på en dag, men den enorma tillväxt som vi ser efter i år så kan vi inte annat än vara stolta över vad vi tillsammans i NTA-familjen har skapat! Så tack, tack för att just du har valt att på det ena eller andra sättet har valt att stötta NTA 2016!

Nu ser vi framåt, mot en mästerskapsserie som har 75 platser och hela 71 av de platserna är bokade! Vilket fantastiskt kvitto på att det vi gör tillsammans är något bra, något ni förare vill ha!

Med det återstår endast att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!
2017 kommer att bli magiskt!!

Ja just det, vill du va en av de 4 förare som kniper de sista platserna? Skynda er att anmäla er till: info@nordictimeattack.se